Infocell
 

KURSER HOS INFOCELL

 

Därför väljer du Infocell för din utbildning:

  • Maximal kunskapsöverföring får du med Infocells e-learning Premium - vår unika och omfattande videoutbildning på webben - som är i din tjänst dygnet runt årets alla dagar. Köp den separat eller få den på köpet vid en schemalagd utbildning.
  • Ett års support efter kursen (läs mer under Praktisk information och villkor)
  • Max 8 deltagare på våra schemalagda kurser. Jämför gärna.
  • Fräscha lokaler, bra mat och hög prestanda på datorer och utrustning.
  • Alltid svensk kurslitteratur.
  • Du får hjälp att kunskapsinventera och definiera ditt utbildningsbehov vid företagsanpassade utbildningar. Kontakta oss så berättar vi mer.
  • Vill du ha Exceltips så finns EXCELBREVET - vårt populära och helt kostnadsfria utbildningsbrev - som utkommer en gång i månaden. I Excelbrevet får du både skrivna tips och chansen att provsmaka några av våra utbildingsfilmer. Registrera dig här.
  • Du får alltid en lärare som brinner för att lära ut Excel och övriga Office-program.

 

Har du frågor om utibildning så kontakta Tobias Ljung på 0722-158711 eller tobias@infocell.se

 

kursschema

 

 

Om Excel

Excel är världens mest använda kontorsprogram och har så gott som monopolställning gällande kalkylprogram på marknaden. Alla företag använder Excel och många har det som en central del i sin verksamhetsstyrning. Detta innebär självklart också att de anställda tillbringar mycket tid tillsammans med programmet. Då är det självklart också viktigt att ha kontinuerlig utbildning och utveckling i programmet. Investera i kunskap och du sparar tid. De flesta saker som du gör idag kan du göra snabbare. Månaga saker kan du göra på ett mer effektivt sätt. Vissa saker kan du göra på ett säkrare sätt. En del saker kanske du inte ens ska göra i Excel (ja, du läste rätt). Allt genom att bemästra och öka din kunskap i Excel.

Användningen av Excel håller på att förändras. Programmet är inte längre något som endast företagens ekonomer har nytta av (även om de aldrig kommer överge Excel). Nej, idag är Excel ett ypperligt analysverktyg med avancerade pivottabellfunktioner där man kan ansluta beslutsstödskuber byggda på en organisations datalager. Man kan via det nya add-in-verktyget PowerPivot ansluta flera olika datakällor med vardera miljontals rader, göra relationsdatakopplingar mellan dem och koppla samman dem i gemensamma pivotabeller och diagram med s.k. utsnitt som gemensamma filter - helt enkelt fullständiga dashboards från olika datakällor.

Och vem gör inte diagram, använder tabeller och register eller gör beräkningar/kalkyler?

Oavsett om man är ekonom, säljare, assistent, VD, produktionschef, personaladministratör, banktjänsteman eller jobbar på IT-avdelningen så använder vi helt enkelt Excel.

Dela på Facebook Dela på MySpace Dela på Pusha Dela på Twitter