Infocell
 

FÖRETAGSANPASSAD UTBILDNING

 

Är ni flera som är i behov av Excelutbildning?

Då är Företagsanpassad utbildning ett bra alternativ. Ni kan själva bestämma när, var och vad som ska ingå i utbildningen. En anpassad kurs ger stor effektivitet samtidigt som den är prisvärd.


Malin Lundqvist, Standby

kunskapsinventering ingår

 

I EGNA LOKALER ELLER UTE I SKÄRGÅRDEN?

En del väljer att ta hem kursen till sina egna lokaler, andra låter oss ordna kurslokal. Eller varför inte låta kursen vara på er favoritkonferensanläggning eller på något annat trevligt ställe.

 

EXCELKURSER FÖR ALLA!

Ni kan helt fritt välja ur vårt ordinarie kursutbud, men självklart också komplettera med moment som just er avdelning eller organisation vill förbättra. Varför inte låta oss ta fram övningar som utgår från ert företag/system eller modeller. Detta gör vi i ungefär hälften av utbildningarna.

 

Är ni:

- en grupp säljare som behöver fokus på hantering av försäljningsstatistik, kunddatabas, pivottabeller och diagram?

- en ekonomiavdelning som behöver övning i olika praktiska funktioner,

  bygga ekonomimodeller, rapportpaket och importera filer från ekonomisystem?

- en ledningsgrupp som behöver förbättra era kunskaper i grundläggande kalkyler, diagramhantering och göra kopplingar till Power Point-presentationer?

- en revisionsfirma eller redovisningsbyrå som vill vässa era kunskaper ytterligare och förbättra er effektivitet?

- på väg att implementera Office 2013? Då är ni sannolikt i behov av att

  uppgradera kunskaperna också. Vi hjälper er att utforma ett kursprogram.

 

Oavsett om ni passar in i någon av kategorierna ovan eller inte ser vi till att vi hittar ett bra kursupplägg tillsammans.

 

KUNSKAPSINVENTERING OCH INNEHÅLLSFÖRSLAG

När du beställer en anpassad utbildning hjälper vi dig att inventera deltagarnas Excelkunskaper och kommer med förslag till utbildningsinnehåll som vi sedan tillsammans bestämmer. Kontakta oss så berättar vi hur det fungerar.

 

PRISVÄRT

Är ni några stycken som behöver utbildning samtidigt är företagsanpassad utbildning det mest kostnadseffektiva alternativet. Ni kan själva bestämma kurslängd, deltagarantal och kursinnehåll för optimal output. Kontakta oss nedan för inventering, kursupplägg och offert.

 

Passa på att maximera kunskapsöverföringen och ha tillgång till Excelutbildning även efter genomförd kurs. Bokar ni en anpassad utbildning hos Infocell får ni alltid bra rabatt på vår webutbildning Excel Premium.

 

HELA OFFICEPAKETET?

Behöver ni utbildning i övriga program som ingår i Officepaketet som t ex Outlook, Word och Power Point? Kontakta oss så ser vi till att ordna hela kursupplägget för er organisation.

 

INTRESSERAD?

Slå en signal så diskuterar vi era tankar och behov och ser vad vi kan göra tillsammans.

 

Kontaktperson: Tobias Ljung

Tel: 0722-158711

E-post: tobias@infocell.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 


Dela på Facebook Dela på MySpace Dela på Pusha Dela på Twitter