Infocell
 
 
 
 
2014-02-03

Dela på Facebook
Dela på MySpace
Dela på Pusha
Dela på Twitter

Välkommen Robert Larsson!  


En rolig nyhet är att Infocell rekryterat Robert Larsson. Robert har många års erfarenhet som IT-utbildare inom hela Officepaketet.


Robert kommer att ge Premiumtjänsten ytterligare dimensioner och leverera ännu fler kanonbra utbildningar till våra kunder.

Detta innebär att vi nu även erbjuder egna utbildningar i t.ex. PowerPoint, Word, Outlook och OneNote.

 

Robert Larsson

Utbildning och arbetslivserfarenhet?

- Jag har en fil. kand. i systemvetenskap och ett har alltid haft ett intresse för interaktion mellan människa och dator. Det är kul att se en utveckling och användning hos deltagare som man förmedlat sin kunskap till. Började undervisa i Officepaketet i mitten av 90-talet och har hållit utbildningar sedan dess. Det har inneburit en mängd olika versionsbyten och egen fortbildning under åren för att ligga i framkant kunskapsmässigt.


Program och kompetens?

Mitt fokus ligger på Microsoft Office-program som exempelvis Excel, Word, PowerPoint, Outlook och OneNote. Jag tycker Microsofts Office-svit är suveränt bra i många sammanhang. Dessutom finns det en hel del gemensamma funktioner i programmen som gör det enkelt att samverka och samarbeta.

robert larsson excel

 

Vad gör du när du inte håller kurser i Office-paketet?

Förutom att tillbringa tiden med min familj så är min stora passion det engelska fotbollslaget Aston Villa. Jag missar sällan en match på TV:n eller datorn och åker till Birmingham årligen för att gästa världens finaste arena.